Despre noi

Cine suntem? Suntem in primul rand o echipa formata din oameni care au placerea sa lucreze pentru oameni. Dorim sa oferim clientilor nostri experiente dintre cele mai placute, iar rezultatele sa ne recomande in vederea unor colaborari pe termen lung.

Echipa noastra este intr-o continua expansiune, si este alcatuita din profesionisti (fotografi, videografi, organizatori evenimente, impresari artistici) si din pasionati (asistenti fotografi, DJ, artisti).

Investim resurse in dezvoltarea profesionala a membrilor echipei, participam la cursuri, workshop-uri, mereu atenti la tendintele consumatorului, mereu dornici sa oferim mai mult.

Folosim echipamente de ultima generatie, si urmarim evolutia tehnologiei din domeniile noastre de activitate, astfel incat calitatea serviciilor sa se ridice la asteptarile dumneavoastra: aparate foto Canon 5D mk IV, 6D mk II, 6D, camera video Sony FS700R, obiective Canon din gama L, lumini de studio si portabile, etc.

Detinem de asemenea un ministudio foto dotat corespunzator.

S.C. Event Show Management S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 34990